ANA SAYFA > SPOR > Şensan: En azından Play-Off'ta destek istiyoruz

Şensan: En azından Play-Off'ta destek istiyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şensan: En azından Play-Off'ta destek istiyoruz

Play-Off'ta eşleştiği rakibi Van Büyükşehir Belediyespor'la 10 Mayıs Cuma günü evinde, 15 Mayıs Çarşamba ise deplasmanda oynayacağı yarı final maçlarına hazırlanan Karşıyaka'da Başkan Vekili Gökhan Şensan, yerel yönetimlere son kez çağrı yaptı.

Futbol şubenin tüm ihtiyaçlarıyla yakından ilgilenen Başkan Vekili Şensan, takımın sezon başından beri destek görmediğini hatırlatıp, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka Belediyesi, sivil toplum örgütleri, sanayi kuruluşları ve camianın ileri gelenlerinden bekledikleri desteği alamadıklarından yakındı. Gökhan Şensan, "Tüm yük omuzlarımızda.  En azından Play-Off'ta destek istiyoruz" diye konuştu.

Şensan, "Yıllar sonra Play-Off heyecanı yaşadık, düşer denilen takımı Play-Off hedefine soktuk ama yanımızda kimseyi göremiyoruz. Maddi destek bize şimdi gerekli. Takımımızın deplasman giderleri, futbolcu maaşları ve galibiyet primleri yüksek tutarları buluyor. Play-Off maçlarında forma reklamı için destek şimdi verilmeyecekse ne zaman verilecek. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ama yalnız kalmaya devam ediyoruz. Taraftarlarımız Van maçında bilet fiyatının indirilmesini istiyor ancak bizim içinde bulunduğumuz şartları kimse dikkate almıyor" dedi. 

Normal sezon içinde 2'şer bin TL olan galibiyet primlerini katlayıp Adıyaman 1954 galibiyetine 5'er, Sultanbeyli galibiyetine 8'er bin TL prim ödeyen Gökhan Şensan ve futbol şube yönetimi, Elaziz Belediyespor galibiyetine de 6'şar bin TL prim dağıttı. 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Geleneksel Zübeyde Hanım Koşusu’na kayıtlar başladı
Sonraki Haber BİLFEN KSK VOLLEYCUP 19 düzenlendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?