ANA SAYFA > SPOR > Şemikler'de yol verme kavgası kanlı bitti

Şemikler'de yol verme kavgası kanlı bitti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şemikler'de yol verme kavgası kanlı bitti

Şemikler'de yol verme kavgası kanlı bitti. Yol verme meselesi yüzünden tartıştığı kişiyi bıçakla yaralayan ve birçok suçtan arandığı tespit edilen zanlı, kovalamaca sonucu yakalandı.

Olay 6 Mayıs 2015 tarihinde Şemikler Mahallesi'nde meydana geldi. Trafikte yol verme meselesi yüzünden çıkan tartışmada Z.T. isimli şahıs bıçaklandı. Kavga ihbarı üzerine olay yerine giden ekipler, Z.T.’yi Karşıyaka Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yaptıkları araştırmada, zanlının N.S. olduğunu belirlediler. Kaçan zanlıyı yakalamak için geniş çaplı arama başlatıldı. Örnekköy’de bir işyerinde görülen N.S., kovalamaca sonucu yakalandı. Zanlı N.S.’nin hakaret, kamu malına zarar verme ve görevi yaptırmamak için direnm suçlarından para, kilitlemek suretiyle muhafaza altına alınan eşya hakkında hırsızlık ve hırsızlık suçlarından ise hapis cezası ile arandığı tespit edildi. N.S., 19 Mayıs 2015 günü çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir inovasyon ödülleri sahiplerini buldu
Sonraki Haber Karşıyaka sezonu galibiyet ile kapattı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?