ANA SAYFA > SPOR > Selim Çınar: Karşıyaka taraftarının verdiği destek muhteşem

Selim Çınar: Karşıyaka taraftarının verdiği destek muhteşem

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Selim Çınar: Karşıyaka taraftarının verdiği destek muhteşem

Pınar Karşıyaka Genel Menajeri Selim Çınar, 18 Yaş Altı Milli Takımına, Karşıyaka taraftarının verdiği desteğin muhteşem olduğunu söyledi.

Pınar Karşıyaka’nın, İzmir’de düzenlenmekte olan FIBA U18 Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden 18 Yaş Altı Milli Takımına KSK Fan Zone’da verdiği moral yemeğinde milli oyuncuları ve ekibi ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Pınar Karşıyaka Genel Menajeri Selim Çınar, “18 Yaş Altı Milli Takımımızı ve bütün ekibi öncelikle İzmir’de, kendi salonumuzda ve bu akşam bu yemekte ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Milli takımımızın FIBA U18 Avrupa Şampiyonası’ndaki kazandığı her maç bizleri de hem mutlu ediyor hem gururlandırıyor. İzmir’de tribünlerin her maç dolu olması ve Karşıyaka taraftarının verdiği destek de gerçekten muhteşem. Millilerimize şampiyonluk yolunda başarılar diliyoruz.” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bayraklı Belediyesi'nden amatör spor kulüplerine destek
Sonraki Haber Teknik Direktör Güracar yönetime rapor verdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?