ANA SAYFA > GÜNDEM > Selçuk Yaşar son yolculuğuna uğurlandı

Selçuk Yaşar son yolculuğuna uğurlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Selçuk Yaşar son yolculuğuna uğurlandı

98 yaşında hayata veda eden, Yaşar Holding’in Kurucusu, Onursal Başkanı, Karşıyaka Spor Kulübü Onursal Başkanı Selçuk Yaşar’ın cenazesi, Beşikçioğlu Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Soğukkuyu Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedildi.

Ülkemizin sanayileşme sürecinde çok önemli görevler üstlenen, tarımsal sanayi ve boya başta olmak üzere birçok sektörün kurulmasında, birçok ilkin kazandırılmasında öncülük yapan, topluma katkısıyla ülke kalkınmasına hizmet eden, vizyonuyla, girişimciliğiyle, kazandırdığı eserlerle, Türkiye sevdasıyla örnek bir iş insanı olan duayen sanayici Selçuk Yaşar, İzmir Karşıyaka’daki Beşikçioğlu Camii’nde öğle vakti kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı. 

1997 yılında “Devlet Üstün Hizmet Madalyası” ile onurlandırılan Selçuk Yaşar’ın Türk bayrağına sarılı tabutu, camiye Yaşar Topluluğu çalışanlarının omuzlarında getirildi.

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Milletvekilleri, İlçe Belediye Başkanlarının katıldığı törende Selçuk Yaşar’ın kızları; Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Feyhan Yaşar ve Başkan Vekili İdil Yiğitbaşı, torunları, damadı Yaşar Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ahmet Yiğitbaşı, taziyeleri kabul etti. Törene ayrıca Yaşar Holding ve Yaşar Topluluğu Şirketleri Yönetim Kurulu Üyeleri, Yaşar Holding İcra Başkanı, Yaşar Topluluğu yöneticileri, çalışanları, bayileri, iş ortakları, emeklileri ve eski çalışanları, Yaşar Üniversitesi Rektörü, öğretim üyeleri ve öğrencileri, Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı okullarından öğrenciler ve öğretmenler, Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı, yöneticileri ve taraftarları, kurulmasına öncülük ettiği sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Oda ve Dernek Başkanları, iş, siyaset ve spor camiasından çok sayıda kişi ile İzmir halkı katıldı. Yaşar Topluluğu çalışanları, Selçuk Yaşar’ı kırmızı karanfillerle uğurladı. 

Camide son görevin yerine getirilmesinin ardından merhum Selçuk Yaşar’ın naaşı, Karşıyaka Soğukkuyu Mezarlığı’ndaki aile kabristanında toprağa verildi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 4 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Büyükşehir'den Hilton Oteli binası hakkında açıklama
Sonraki Haber Türkiye’nin en kapsamlı deprem projesi İzmir’de yürütülüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?