ANA SAYFA > SPOR > Seçimli kongre çağrısını ilanla yaptılar...

Seçimli kongre çağrısını ilanla yaptılar...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Seçimli kongre çağrısını ilanla yaptılar...

Karşıyaka'da yönetim olağan mali genel kurulun tarihini yaz aylarında 18 Temmuz olarak belirlerken, camia içinden bir grup gazetelere ilan vererek seçim kararı alınıp 1 ay içinde sandığa gidilmesini talep etti.

Yeşil-kırmızılılar, Türkiye'de gazete ilanıyla kongre talep eden ilk kulüp oldu. Eski Basketbol Şube Başkanı İlker Ergüllü ve birlikte hareket ettiği eski yöneticilerin yönetime aday olarak aylardır başkan Turgay Büyükkarcı'ya kongre çağrısı yaptığı Kaf-Kaf'ta, Karşıyaka tribünleri, üyeleri ve sevdalıları imzasıyla yayınlanan gazete ilanında da seçim talebinde bulunuldu.

İlanda, "Karşıyaka başkanı cesurdur, sandıktan kaçmaz" denildi."Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı ve yönetim kuruluna duyurumuzdur" diye başlayan ilanda, "Sayın başkan, sayın yöneticiler; lütfen binlerce üye ve taraftarın çağrısını duyun, en geç bir ay içinde yapılıp neticelenecek seçimli olağanüstü genel kurul kararı alın. Yalnız kaldığınız yönetim kurulunuzun da altyapı yönetimlerinde bazı yöneticilerin de sağduyuyla hareket ederek seçim istediğini biliyoruz. Siz de güçlenin, yeni listenizi yapın sandığı üyelere getirin, diğer oluşumlar da listelerini yapsınlar. Seçilen yönetimin etrafında kim olursa olsun birlik beraberlik içerisinde olalım. Artık başarılar gelsin. Karşıyaka başkanı cesurdur, sandıktan kaçmaz, bu kararı alır ve seçime gider. Sizden beklenen kararı alın ve camiamızın önünü açın" ifadeleri yer aldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tugay: Bugüne kadar neredeydiniz Eyyüp Kadir Bey?
Sonraki Haber Ergüllü: Başkanı sandığa davet ediyoruz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?