ANA SAYFA > GÜNDEM > Şaşırtan uygulama...

Şaşırtan uygulama...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şaşırtan uygulama...

1671 sokağın Şehitler Bulvarı'nın Mavişehir yönü dönüşünde yer alan alanında bugün şaşırtan bir uygulama yapıldı ve durak önündeki tüm araçlar çekildi.

Yıllardır aynı yere araçlarını park eden araç sahipleri, esnaf ve mahalle sakinlerinin "neden ilk defa yapılıyor. Bir sebebi mi var?. Şimdi ekipler gidecek yine araçlar oraya park edecek. Çünkü herkes yıllardır oraya aracını park ediyor. Olan çekilen araç sahiplerine olacak" dediler. 
Uygulamanın hangi gerekçeyle olursa olsun bir kez değil de, sürekli yapılması gerektiğini ve bu yolda Nergiz İZBAN İstasyonundan başlayıp yol boyu devamlı çift sıra araç park edildiğini de belirten mahalleli, "O kadar şikayete rağmen gelmiyorlar. Ama nedeni bilinmez bir şekilde bir anda bir kaç çekici gelip arabaları çekip götürüyor. Sağında solunda bir uyarı tabelası yok. Durak açık bir durak. Haklı olabilirler ama aniden yapılması şaşırtıcı. Çok ilginç. Denetleme devamlı olmalı. Ayrıca Bostanlı'nın dört bir yanına esnaf yollara bir iki masa atıyor. Trafik allak bullak oluyor. Onlara da bakmalarını rica ediyoruz" dediler.  

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türk usulü Black Friday - Esmer Günler, eyvah!
Sonraki Haber Karşıyaka Stadı Hikâyesi…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?