ANA SAYFA > SPOR > Sarıgedik: Spor camiası, eğitim seferberliğine katılmalı

Sarıgedik: Spor camiası, eğitim seferberliğine katılmalı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıgedik: Spor camiası, eğitim seferberliğine katılmalı

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı'nın İzmir'de 1000 adet tablet dağıtması, kentte memnuniyet yarattı. Küçük Kulüp Başkanı Emre Sarıgedik, "İzmir'de böyle güzel hareketler görmeyi özlemiştik." dedi.

Eğitimin koronavirüs nedeniyle uzaktan gerçekleştirilecek olması nedeniyle gazeteci Hande Fırat'ın, tablet ve bilgisayar yardımı çağrısına İzmir'den çok anlamlı bir destek geldi. AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, İzmir'de 1000 adet tablet dağıttı.

Vekil Çankırı'nın bu hareketi kentte mutlulukla karşılanırken, Küçük Kulüp Başkanı Emre Sarıgedik de, Çankırı'ya İzmir adına teşekkür etti. 

Sarıgedik, "Sayın Vekilimiz Çankırı'ya teşekkür etmekle birlikte İzmir spor kamuoyunun ve tenis camiasının da bu anlamlı kampanyaya katılması gerektiğini düşünüyorum. İzmir'in köklü kulüpleri ve spor dünyası, böylesine hayırlı bir işte bir araya gelmeli. Kulüp yöneticilerimizi ve başta futbolcular olmak üzere sporcularımızı bu kampanyaya katılmaya davet ediyorum." dedi.

Kampanyanın büyümesi gerektiğini söyleyen Sarıgedik ayrıca İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün evlerdeki atıl durumdaki bilgisayar ve tabletleri de alarak kullanışlı hale getirerek öğrencilere kazandırdığını söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Soyer 9 Eylül Yarı Maratonu’nda koşacak
Sonraki Haber Usta oyuncular Bornova’da gençlerle buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?