ANA SAYFA > GÜNDEM > Sarıgedik: Karşıyaka'yı küçük görmek akıl tutulmasıdır

Sarıgedik: Karşıyaka'yı küçük görmek akıl tutulmasıdır

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıgedik: Karşıyaka'yı küçük görmek akıl tutulmasıdır

Küçük Kulüp Başkanı Emre Sarıgedik, açıklamalarıyla İzmir gündeminde tepkiler yaratan Sıtkı Şükürer'e, "Hakaret etmek için tenisçileri mi buldunuz?" diye seslendi.

İEKK Başkanı Sıtkı Şükrüer'in birkaç gün boyunca arka arkaya yayınlanan röportajlarında kullandığı ifadeler kentin farklı dinamiklerinden tepki çekerken, tenis üstünden sözlerine de Küçük Kulüp Başkanı Emre Sarıgedik çarpıcı bir yanıt verdi.

Şükürer'e, "Hakaret etmek için tenisçileri mi buldunuz?" sorusunu soran Sarıgedik, "Tenis camiası Sn. Şükürer'in sözlerini büyük bir üzüntüyle karşılamıştır. Kentin dinamiklerinde önemli noktalara geldikten sonra bu tarz çıkışlar yapılması sağlıklı bir yaklaşım ve üslup değildir. Camiamızın önemli buluşma noktalarından biri olan Kültürpark Tenis Kulübü'ne giden dostlarımız için kullanılan 'Popo kanseri' ifadesi son derece amiyane, alabildiğine yanlış ve neredeyse bir nefret söylemidir. Dostluk, centilmenlik, kibarlık gibi kavramları bünyesinde barındıran sporumuzdan keşke Sıtkı Bey de nasibini almış olabilseydi de bu sözleri kullanmasaydı." dedi.

Şükürer'in Karşıyaka'nın entelektüel olmaktan uzak olduğu, 35,5 kavramının holiganlık olduğu yönündeki sözlerine de tepki gösteren Sarıgedik, "Karşıyakalıların mutlu olacağı kavramı seçmek Sıtkı Bey'in haddi değildir. Hele hele bünyesinde Türkiye'nin birçok şehrinden çok çok daha fazla kültür sanat kurum ve kuruluşu ile sanatçı barındıran, akademisyenlere, yazarlara, iyi eğitimli insanlara ev sahipliği yapan Karşıyaka'yı küçük görmek akıl tutulmasıdır." ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Karşıyaka, Play-off hedefinin çok uzağında...
Sonraki Haber Uğur Mumcu Çiğli’de unutulmadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?