ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Zor olacağı belliydi

Sarıca: Zor olacağı belliydi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Zor olacağı belliydi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Beşiktaş Emlakjet'i mağlup eden Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca "zor bir maç olacağı belliydi" dedi.

Sarıca maç sonrasında “Maçın başında da zor olacağı belliydi. Öncelikle Beşiktaş‘ı tebrik etmek istiyorum. Onlar da kazanacak düzeyde oynadılar ki zor bir atmosferde mücadele ettiler. Bundan sonraki mücadelelerde bence çok daha iyi olacaklar çünkü bir sürü oyuncusu yeni geldi. Dolayısıyla aldığımız galibiyet çok değerli. Özellikle bu tip maçlarda tribün, taraftar desteği çok önemli. Maçın başında biz onları coşturduk, oyuna ortak ettik. Daha sonra biz düştüğümüzde onlar bizi oyuna ortak etti. Bizim burada böyle bir yakaladığımız kimya vardı. Şimdi böyle bir atmosfer yakalıyoruz. Önemli bir galibiyet aldık. 6 tane oyuncumuz çift haneli skor üretti ama zor bir maçtı. Sonunda kazanmak önemliydi. Hatalarımızı konuşacağız. Başardıklarımız, iyi yaptıklarımız üzerinde de devam edeceğiz. Bütün takımı tebrik ediyorum. Beşiktaş’a da bundan sonrası için başarılar diliyorum” değerlendirmesinde bulundu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gaziemir’e 35 milyon liralık ulaşım yatırımı
Sonraki Haber Bornova Belediyesi Karşıyaka, Bursa'da kazandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?