ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Zor bir gün, zor bir geceydi, 4:30 saat sürdü

Sarıca: Zor bir gün, zor bir geceydi, 4:30 saat sürdü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Zor bir gün, zor bir geceydi, 4:30 saat sürdü

ING Basketbol Süper Ligi'nde Petkimspor'u farklı mağlup edden Pınar Karşıyaka'da başantrenör Ufuk Sarıca yayıncı kuruluşa mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: “Maalesef salonumuzda bir takım aksaklıklar oldu skorboard ile ilgili ve maç çok duraksadı. Zor bir gün, zor bir geceydi, 4:30 saat sürdü. Saha içi organizasyonumuz kadar saha dışı organizasyonumuzu da geliştirmeliyiz. Bu da bizim belki eksik tarafımız, bunun üstünde duracağız. Maça gelince geçen hafta oynadığımız kötü bir basketbol vardı özellikle skor anlamında. Çok düşük skorda kaldık ve ritim bulamadığımız bir maç oldu. Asla mücadeleyi bırakmayan bir takım olarak o maçı da kazanabilirdik ama yeterli olmadı. Bugün daha akıcı bir basketbol oynadık. Daha iyi yüzdelere sahiptik ki biz takım olarak bu yüzdeleri bulabilecek bir ekibiz ancak formsuz ve sakat oyuncularımız vardı. Bugün D.J. Kennedy bizle değildi, eksiklerimiz var. Raymar Morgan her geçen gün daha iyi oynayacak. Yaz döneminden eksikleri var. O da ritim bulmaya çalışıyor. Bugün de bunu gösterdi, daha iyi olacağını düşünüyorum. Her türlü zorluğa rağmen farklı bir galibiyet aldık. Tüm takımımı kutluyorum. Artık hafta içindeki çalışmalarımızla önümüdeki haftaya hazırlanacağız. PETKİM’e de başarılar diliyorum.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kimse kusura bakmasın, biz tarafız…
Sonraki Haber Karşıyaka, Elazığ Karakoçan'ı mağlup etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?