ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Zevkli ve akıcı bir oyun oynadık

Sarıca: Zevkli ve akıcı bir oyun oynadık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Zevkli ve akıcı bir oyun oynadık

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 18.haftasında Anadolu Efes'i farklı yenen Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: "Hafta içindeki moral bozukluğumuzun telafisini böyle büyük bir kulübe karşı galibiyet alarak yapmak müthiş oldu. Bu akşam salonumuz çok doluydu, güzel bir taraftar grubu vardı ve biz de bütün maçı büyük enerji ile oynadık ve maçı 27 asist yaparak bitirdik. Hem paylaşım yaptık hem zevkli ve akıcı bir oyun oynadık. Anadolu Efes de yorgundu, enerjilerinin iyi olmadığı bir gündü açıkçası. Biz de o avantajı alınca maçın sonuna kadar akıllı oynayıp çok önemli bir rakibimizi farkla yendik. Bizim için moral oldu, tabii ki her gün kazanmak istiyoruz ama sonuçta basketbol oynuyoruz ve bu bir hata oyunu. Önemli olan her daim ayağa kalkıp, son 4-5 senede yaptığımız gibi, hep üst sıralara aday olan bir takım olmak. Çok iyi oynadık, bütün takımımı kutluyorum. Sevinmeye de üzülmeye de fazla vaktimiz yok, bir an önce Çarsamba günü Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımız maça odaklanmalıyız."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Anadolu Efes'e fark attı
Sonraki Haber Özel'den Tugay'a: Sizi tek isim olarak MYK'ya götüreceğiz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?