ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Yeni bir takım olmanın zorluklarını yaşayacağız

Sarıca: Yeni bir takım olmanın zorluklarını yaşayacağız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Yeni bir takım olmanın zorluklarını yaşayacağız

FIBA Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Telekom Baskets Bonn'a kaybeden Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca "Bugün güçlü bir rakibe karşı zor bir maç oynadık. Zor olacağını biliyorduk. Bu maçta maalesef iyi oynadığımızı söyleyemem, yeni bir takım olmanın zorluklarını yaşayacağız. Bunu oyuncularıma da söyledim, hemen ivi olmamızı bekleyemeyiz. Evet üst üste 3 maç kazandık ama tam anlamıyla hazır olduğumuzu söyleyemeyiz. Daha fazla çalışmamız lazım. Bonn'u tebrik ediyorum, bugün iyi oynadılar ve kazanmayı hak ettiler. Biz, ikinci çeyrek hariç, defansif ribauntlarda ve rakibin tepede oynadığı ikili oyunları durdurmakta zorlandık. Çalışmaya ve kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz." açıklamasında bulundu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Rüya gibi başlayıp kabus gibi biten bir hafta
Sonraki Haber Nar Neşesi Şen Tanesi Şenliği Zeytinköy'de

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?