ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Umarım deplasmanda da standartlar bu şekilde olur

Sarıca: Umarım deplasmanda da standartlar bu şekilde olur

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Umarım deplasmanda da standartlar bu şekilde olur

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Play-Off çeyrek final serisi ilk maçında Frutti Extra Bursaspor'u uzatmada mağlup ederek 1-0 öne geçen Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: "Hem kendi oyuncularımı hem Frutti Extra Bursaspor oyuncularını tebrik ediyorum. Çok çetin, çok yoğun, çok sert bir maç oldu. Rakibimizin iyi bir teknik ekibi olduğunu, aym zamanda karakterli oyunculardan olustuğunu söylemiştim. Sonuçta kimse geri adım atmadı. Biz aslında büyük bir bölümü önde götürdük. Çok da iyi oynadık. Maçtan önce söylemiştim aslında oyun planıyla ilgili düşüncelerimi, birebir harfiyen yerine getirdik ama maalesef hücumda özellikle şut sokma konusunda becerikli değildik bugün. Eğer bu atışları sayıya çevirseydik zaten ilk yarı yağtığımız o iyi, sert savunmanın karşılığını alacaktık. Çok enerjiktik bugün. Takımıma çok çetin bir maç olacağını ve rakibimizin oyunu bırakmayacağını söylemiştim. Ama sonuçta sadece bir tane maç kazandık, bizim bir maça daha ihtiyacımız var. Rakibimize saygı duyuyoruz, orada da çıkıp kazanmak için oynayacağız. Son olarak da şunu söylemek istiyorum. Topsuz oyunda fauller, sportmenlik dişı mıdır, değil midir, bunu bize anlatmaları lazım. Yani herkesin kafası karışıyor. Çünkü topun olmadığı yerde eğer hamle varsa illa bir oyuncunun yere düşmesine gerek yok. Benim şahsi fikrim bu. İtirazlarda da görülen şey bu şekilde değerlendirilmiyor. Eğer böyle değilse, o zaman topsuz oyunda bence sportmenlik dışı faul vermemek lazım. Bu kadar cesurca, en kritik anda bu karar nasıl verildi, ona da bakacağız ama ondan önce baska türlü topla ilgisi olmayan fauller vardı. Bence bunlar da sportmenlik dışı olabilir. Umarım deplasmanda oynayacağımız maçta da standartlar bu şekilde olur."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka uzatmada 1-0 öne geçti
Sonraki Haber Başkan Tugay sandık çağrısını yineledi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?