ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Üç defa maçı kazanabileceğimiz duruma getirdik...

Sarıca: Üç defa maçı kazanabileceğimiz duruma getirdik...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Üç defa maçı kazanabileceğimiz duruma getirdik...

ING Basketbol Süper Ligi'nde deplasmanda Galatasaray Nef'e kaybeden Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: "Güzel ve çekismeli bir maç oldu. İki takımın oyuncularını da tebrik ediyorum. İki takımın da play-off sıralamasında hedefleri var, dolayısıyla cok yüksek mücadele içerisinde geçen bir maç oldu. İkinci yarı dış atışları Bonzie'yle isabete çevirebildik ama Galatasaray da yüksek yüzdeyle ve daha fazla sayıda üçlük buldu. İlk yarıda özellikle ribauntlarda zorlandık ancak sonrasında dengeledik. İkinci yarı atışlar sadece Bonzie ile bulmamız belki de maçta ki fark yarattı. Maç içinde üç defa geriden geldik, bu önemliydi. Deplasmanda, sevirciye kaşı Galatasaray Nef'e karşı oynamak kolay değil. Biz üç defa maçı kazanabileceğimiz duruma getirdik ama atışları beceremedik. Galatasaray Nef'i de kendi oyuncularımı da mücadelelerinden ötürü tebrik ediyorum. Hatalarımızdan ders çıkarıp yolumuza devam edeceğiz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Avrupa Ödülü’ne bir adım daha yaklaştı
Sonraki Haber Bostanlıspor kırmızı kart gören 2 futbolcusunu kulüpten ihraç etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?