ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Taraftarımızın desteği bizi ateşledi

Sarıca: Taraftarımızın desteği bizi ateşledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Taraftarımızın desteği bizi ateşledi

FIBA Şampiyonlar Ligi Play-in turu ikinci maçında evinde Lenovo Tenerife'yi mağlup ederek seriyi eşitleyen Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: "Çok kritik ve zor bir dönemde, ara ara geriye düştüğümüz maçı kazanmasını bildik. Öncelikle bütün takımımı ve ekibimi kutluyorum. Kısıtlı bir kadroyla mücadelemizi sürdürüyoruz. Michael Roll ve Semih Erden'in sakatlıkları mevcutken geçtiğimiz maçta Tony Taylor ve Alex Tyus da sakatlanmıştı ve durumlarına bugün karar verebildik. Sahada özveriyle yer aldıkları için teşekkür ediyorum. Bu akşam takım olarak vazgeçmedik ve maçı son topa kadar hiç bırakmadık. Taraftarımızın da desteği bizi ateşledi, onlar bizim için itici bir güç. Bu şekilde oynamayı özlemişiz. Onlarla beraber böyle bir galibiyet alıp seriyi eşitlemek bizi mutlu etti. Hakemlerin kararlarına saygımız var ama onların da her maç için aynı standartta olmasını bekliyoruz. Umuyorum ki deplasmanda oynayacağımız son maçta, bugünkü deplasman takımına gösterdikleri müsamahayı bize de gösterirler. Yarın Tenerife'ye seyahat edeceğiz. Önceliğimiz sakat oyuncularımızı maça yetiştirmek, sonra da bu turu geçmek."

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka pes etmedi turu son maça taşıdı
Sonraki Haber Denis Meriç Mirkovic Karşıyaka'da

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?