ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Takımımızın enerjisi tamamen boşalmış gibiydi

Sarıca: Takımımızın enerjisi tamamen boşalmış gibiydi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Takımımızın enerjisi tamamen boşalmış gibiydi

ING Basketbol Süper Ligi'nde Türk Telekom'a kaybeden Pınar Karşıyaka'da başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: “Her şeyden önce depremde vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına yürekten başsağlığı ve sabır diliyorum. Umarım böyle bir depremi bir daha yaşamayız diyeceğim ancak depremi durdurmak maalesef imkansız. Depremin hasarlarını bundan sonra getireceğimiz net kurallarla, bundan sonra inşaa edeceğimiz doğru yapılarla en aza indirebiliriz. Bu dehşet anını takımca beraber yaşadıktan sonra bir de üstüne bir oyuncularımızın birinde COVID-19 çıkması sonrasında takımımızın enerjisi tamamen boşalmış gibiydi. Çok kötü oynadığımız bir gündü. Üç gün önce Bilbao deplasmanında harika oynamış takımdan eser yoktu. Yaşadığımız durumlar üzerimizde psikolojik ve duygusal eksiklikler yaratmış olabilir. Raymar Morgan’ın eksikliği tabii ki bir handikap yarattı ancak mücadele kısmındaki zayıflığımız kabul edilemez. Bu takım hiçbir maçı mücadele etmeden oynamadı. Üzüntülüyüz ancak geçmiş için yapılacak bir şey yok. Şimdi bu maçı geride bırakıp önümüzdeki Bahçeşehir Koleji karşılaşmasına hazırlanacağız.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Depremde engelli hale gelenlere ve ölenlerin yakınlarına öncelikli kadro
Sonraki Haber Özlem Akdurak Dünya Yelken Federasyonu Başkan Yardımcısı seçildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?