ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Salonu dolu görmek istiyoruz

Sarıca: Salonu dolu görmek istiyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Salonu dolu görmek istiyoruz

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ne 3’te 3 yaparak başlayan Pınar Karşıyaka’nın başantrenörü Ufuk Sarıca, “Önümüzde kritik bir TOFAŞ maçı var. Sezon açılışını taraftarımızın da yapmasını bekliyoruz. Yarın saat 19.00’da tüm salonu dolu görmek istiyoruz" dedi.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 4. hafta açılış maçında yarın TOFAŞ'ı konuk edecek Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, taraftarlarını maça davet etti. Sarıca, yaptığı açıklamada, 3 galibiyetle başladıkları ligde özellikle Galatasaray Nef ve Beşiktaş Emlakjet gibi takımları dış sahada yenmenin oldukça önemli olduğunu söyledi.

FIBA Şampiyonlar Ligi’nde seyircisiz maçta grubun önemli takımlarından AEK'yi yenmelerinin kendilerini ileriki dönem için umutlandırdığını kaydeden Sarıca, şöyle konuştu: "İyi bir sezon girişi olmasına rağmen hala tam olarak hazır olduğumuzu söyleyemem. Ayağımızı yere sağlam basarak çalışmaya devam edeceğiz. Önümüzde uzun bir sezon var. Bizim gibi yeni bir takım sezona 2-3 mağlubiyetle de başlayabilirdi. Bu süreci kaybetmeden geçmek bizim lehimize oldu. Ekibim için sağlıklı ve eksiksiz olarak sezonu sürdürmek önemli diğer bir konu olacak. Oldukça uzun ve sert virajları olan bir maraton var. Tam kadro olarak bu yolu yürüyebilmek gerçekten önemli bir husus. Önümüzde kritik bir TOFAŞ maçı var. Sezon açılışını taraftarımızın da yapmasını bekliyoruz. Yarın saat 19.00’da tüm salonu dolu görmek istiyoruz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Şehit Polis Habip Poyraz’ın adı Karşıyaka'da ölümsüzleşti
Sonraki Haber KAR-İŞKAD Karşıyaka protokolüne çalışmalarını anlattı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?