ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Sahada bize yakışan ruhu sergiledik

Sarıca: Sahada bize yakışan ruhu sergiledik

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Sahada bize yakışan ruhu sergiledik

ING Basketbol Süper Ligi Play-Off çeyrek final serisinde Anadolu Efes'i yenerek seriyi eşitleyen Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: "Seride oynadığımız ilk maçın aksine bu akşam sahada diri ve kuvvetli bir Pınar Karşıyaka vardı. Temastan kaçınmadık ve yine birçok oyuncumuz dört faule ulaştı. İstanbul'da oynadığımız maç tamamen farklıydı. Biz hala eksiğiz, sahada 10 kişiyle oynayabiliyoruz. Zaten sezon başında kurduğumuz kadroyla, maalesef 5-6 maçın dışında,sahada olamadık. Bu akşam taraftarımızın da büyük desteği vardı ve onlar da takıma güç verdi. ilk macta o kadar farklı yenildikten sonra gururlu bir takımın göstermesi gereken reaksiyonu gösterdik. Sahada bize yakışan ruhu sergiledik. Kazandık diye şunu da söylemeden geçemeyecegim; maçın içinde iki tarafa birden çalınan çalınmayan hakem kararlarının çok müspet olduğunu düşünmüyorum. İki tarafa da eşit olunmasi gerektigini düşünüyorum ama bugünkü maçta alınan kararlar bundan çok uzaktı, bu da bir gerçek. Her ne olursa olsun pazar günü bir maçımız daha var. Bu takım bu akşam gösterdigi mücadeleyi her zaman gösterebilecek bir takım. Kolay değil ama pazar günü aynı gücümüzle oynamamız lazım. Belki skoru eşitledik ama sonuçta Anadolu Efes ile oynuyoruz, her ne kadar bizim her gün ayni mücadeleyi göstermemiz gerekiyorsa da basketbol oyun kurallarının da sahanın iki tarafinda da aynı şekilde yorumlaniyor ve uygulanıyor olmasi gerekir. Bu aksamki mücadeleden dolayı takımımızı, taraftarımızı ve camiamizi kutluyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber TBF, Pınar Karşıyaka-Anadolu Efes maçını erteledi
Sonraki Haber Karşıyaka’da Fen Bilimleri şenliği düzenlendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?