ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Rakiplerimizin kaybettiği bir haftada avantaj elde ettik

Sarıca: Rakiplerimizin kaybettiği bir haftada avantaj elde ettik

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Rakiplerimizin kaybettiği bir haftada avantaj elde ettik

ING Basketbol Süper Ligi 17.haftasında deplasmanda Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol'u 99-56'lık farklı skorla mağlup eden Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın açıklaması şöyle: “Rakibimizin durumu ve eksiklerinden ötürü çok iyi bir maç olduğunu söyleyemeyeceğim ama biz kendi oyunumuzu oynadık, kendi formumuzu koruyacak şekilde oynayarak zirvedeki yerimizi sürdürdük. Rakiplerimizin kaybettiği bir haftada avantaj elde ettiğimizi düşünüyorum. Bugünkü maçta tüm oyuncularımızı fazlasıyla kullanma şansı bulduk. Şimdi artık salı günü gideceğimiz ve Rusya’da oynayacağımız bir Enisey Krasnoyarsk maçı var, o maçın hazırlıklarına başlayacağız. Bu maçın pazar günü geç bir saatte oynanmasını açıkçası mantıklı bulmuyorum. Haftanın en değerli maçı olduğunu söyleyemeyiz ve deplasman takımı olarak dönüşümüz çok geç saatte olacak ve salı günü çok uzun bir deplasmana gideceğimiz biliniyor. Dolayısıyla daha erken saatte oynayabilirdik. İki tane İstanbul takımının maçı vardı bugün, belki o daha geç bir saatte oynanabilirdi. Buralardaki maç saati düzenlemelerini biraz daha düşünerek yapmak gerek diye düşünüyorum.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK Başkanı Büyükkarcı, Göztepe maçını stattan izledi
Sonraki Haber Basketbol adına her şey için teşekkürler Black Mamba

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?