ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Play-Off'ta elimizden gelenin en iyisini yapacağız

Sarıca: Play-Off'ta elimizden gelenin en iyisini yapacağız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Play-Off'ta elimizden gelenin en iyisini yapacağız

ING Basketbol Süper Ligi'nde Darüşşafaka'yı deplasmanda yenen Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: "Her iki takim için de çok sert, mücadele gücü çokyüksek bir maç oldu. Darüssafaka' yı da kutluyorum, geri gelmeyi basardilar. Sonuna kadar oyundaydilar fakat biz bu maçi daha fazla hak etmistik, daha fazlaistivorduk. Sonuç itibaryla zor bir sürecten geçiyoruz,son 2-3 hafta belki de daha önce yasamadigimiz kadarmaglubiyet aldik. Bunu cevirmek istivorduk. Sakatovuncularimiz sezon basindan beri maalesef sahada degil. Bugün de bu asir sert oyunun bir parçasi olarak,3 ovuncumuz daha sakatlandi. Bunlar bizim acimizdanhos degil ama oyuncularimi da ayrica kutlamakistivorum maci sonuna kadar birakmadilar. ikinci vedördüncü periyotlarin bitimine birer, ikiser dakikakala hemen hemen sifir faul hakki olan bir Darüssafaka vardi. Burada pes edebilirlerdi, çünkü oralarda faulalabilmek, potaya giderken yapilan faulleri, faul atislariile degerlendirmek önemli. Ancak dedigim gib bencehücumu da son haftalarda oynadigimizdan cok daha ivi veyüksek yüzdeli oynadik. Macin basinda yine basit atislarikaçirdik. Bir takim oyuncularimiz da gözle görülürbir sekilde o stresi hissediyorlar, o baskiyla bu atrslarikaçiriyorlar. Artik play-off baslayacak, rakibimiz kimolursa olsun zor bir seri olacak. Play-offta elimizdengelenin en ivisini yapacagiz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'nın Play-Off rakibi belli oldu
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'nın gençleri Beşiktaş'a elendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?