ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Paylaşım yapamadık

Sarıca: Paylaşım yapamadık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Paylaşım yapamadık

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Tofaş'a mağlup olarak ilk yenilgisini alan Pınar Karşıyaka'da başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca "Bugün oyunda mücadele kısmında vardık ama kötü bir oyun oynadık. Özellikle dış atışları bütün maç boyunca yüzdeli attılar. Gray’i tutamadık ve bize sıkıntı yaşattı. Benim üzüldüğüm nokta, geçen hafta takımımla ilgili top paylaşımı hakkında ne kadar övgü dolu sözler söylediysem, bugün de tam tersi oldu. İlk yarı sadece 5 tane asistimiz vardı, paylaşım yapamadık. Maç sonunda da çok düşük bir rakamda kaldık. Sahada bir takım yetenekli oyuncularımız var ama takım halinde oynamamız lazım. Bugün atışlarda sorun yaşayınca panik olduk. Çünkü yeni bir takımız. Bir şeyi yeni baştan inşa etmek kolay değil. Zaten yeni takımların dertleri işler iyi giderken değil, kötü giderken daha çok ortaya çıkıyor ve oralarda kayıplar yaşanıyor. Maça ortak olduk aslında ama hücumda yaptığımız hatalar bir şekilde potamıza sayı olarak döndü. Tofaş’ı tebrik ediyorum, biz kötü günümüzdeydik ve bunu düzeltmek içinçalışacağız" dedi.

Salı günü Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde oynayacakları Reggiana maçına konsantre olacaklarını vurgulayan Ufuk Sarıca, sözlerini TOFAŞ maçındaki hakem yönetimine değinerek şöyle sonlandırdı: "Maçın içinde hakem kararları iyi veya kötü olabiliyor, bunlar belki doğal, ancak özellikle bir oyuncunun davranışı ile ilgili olarak hakemlerin bugün Pınar Karşıyaka’ya saygı göstermediklerini düşünüyorum. Taraftarımızın ve benchimizin bu şekilde tahrik edilmesi bence kabul edilemez. Bu tip hareketlere daha önceden izin verilmiyordu doğru olan da izin verilmemesi zaten."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da Kerem Pala'nın sakatlığı ciddi
Sonraki Haber Karşıyaka’da can dostlara sıcak yuva aranıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?