ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Önemli olan kazanmaktı

Sarıca: Önemli olan kazanmaktı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Önemli olan kazanmaktı

ING Basketbol Süper Ligi Play-Off çeyrek final serisi ilk maçında Türk Telekom'u mağlup ederek seride 1-0 öne geçen Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: "Öncelikle bütün ulusumuzun bayramını kutlamak istiyorum. Biraz değişik bir bayram oluyor, herkes evinde ama yapacak bir şey yok. İnşallah hep beraber kısa sürede sağlığımıza kavuşacağız. Zor bir maç oldu  ama kolay olmasını da beklemiyorduk. Bizim bugün itibariyle dokuz gündeki beşinci maçımız. Çok sert dört maç oynadık. Belki salı gününki maçı biraz rölanti de oynadık. Yunus sakat, Amath sakat oynatamadık. Tony çok erken faul aldı. Dj ve Sek zaten çıkık parmakla oynuyorlar. Yani bunlar gerçek, bu şekilde sahada kalmaya çalışıyoruz. Dolayısıyla zaten zor olacağını biliyorduk ama bir de maçın başında tutuk başlayınca skorda da geri kaldık. Gözüken suni bir fark vardı. Özellikle önce iki uzuna dönüp içerdeki çünkü Mcintyre ile bize üstünlük kurdular. Onu ortadan kaldırdık. Daha sonra da oyunun kontrolünü aldık. Sonda yine tecrübesizlikten bazı oyuncularımızın hataları oluyor. O hatalardan yaptık ve yakalandık ama kazanmayı başardık. Önemli olan kazanmaktı. Ben hakikaten çok canı gönülden olağanüstü mücadelelerinden dolayı bütün takımı, oyuncularımı kutlamak istiyorum. Şimdi bir maç daha kazanmamız gerekiyor. Yarın gideceğiz ve cumartesi de  Ankara’da oynayacağız. İnşallah sağlıklı olursak yarı finale çıkan taraf olacağız. Bütün takımımı tebrik ediyorum. Tekrar herkesin bayramını kutluyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Cenk Karace KSK için hazırlık yapıyor
Sonraki Haber Buca’nın sokaklarında değişim rüzgarı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?