ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Önemli deplasman galibiyetlerimize bir yenisini ekledik

Sarıca: Önemli deplasman galibiyetlerimize bir yenisini ekledik

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Önemli deplasman galibiyetlerimize bir yenisini ekledik

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde deplasmanda Darüşşafaka'yı farklı yenen Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: Bugüne kadar kazandığımız önemli deplasman galibiyetlerine bir yenisini ekledik. Darüşşafaka güçlü bir takım, sert oynuyorlar. İlk yarıda kusursuz bir savunma anlayışımız vardı, ayn zamanda da hücumda topu paylaştık. Bütün maçı açık ara önde götürdük ancak ikinci yarıda maçtaki sertlik iyice arttı. Söylemeliyim ki basketbol dışında bir sertlik vardı. Biz de hata yapıp zaman zaman tek topa, tek pasa oyunlar oynamaya başlayınca Darüşşafaka da karşılık verme şansı buldu.Yine de biz daha sakin kalıp son bölümü de iyi oynayarak önemli bir farkla, önemli bir kazanım elde ettik. Bu kadar iyi oynayıp, böylesine sert geçen bir maçın sonunda ayakta kalarak kazanmak önemliydi. Bizim kendi aramızda düzelteceğimiz, konuşacağımız, çalışacağımız şeyler olacak. Şunu da söylemeliyim ki, kazanıp kaybetmenin dışında, maçta yönetimsel hataların olduğu da bir gerçek. Bu bir basketbol müsabakası ve kurallar çok belli. Her takım, her oyuncu için aynı kuralların geçerli olması gerek. Bütün ekibimi galibiyetten ötürü kutluyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Entegre Solar Elazığspor'u ağırlıyor
Sonraki Haber Bornova’da ''Bilinçli Üretici ve Tüketici'' eğitimleri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?