ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Neşemiz yok, moralimiz bozuk, içimize sinmiyor

Sarıca: Neşemiz yok, moralimiz bozuk, içimize sinmiyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Neşemiz yok, moralimiz bozuk, içimize sinmiyor

ING Basketbol Süper Ligi'nde Türk Telekom'u deplasmanda farklı yenen Pınar Karşıyaka'da Baş Antrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca “Maçlar devam ediyor, biz görevimiz gereği mücadele verip galibiyeti elde etmek için sahada gerekli yükümlülüğü gösteriyoruz ama içimiz yanıyor. Neşemiz yok, moralimiz bozuk, içimize sinmiyor. Öncelikle ben şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehit ailelerimize baş sağlığı diliyorum. Orada görev yapan askerlerimiz var, onlara da dualarımızı, iyi dileklerimizi yollamak istiyorum. Maç ile ilgili çok fazla konuşmak istemiyorum. İyi hazırlandık. Türk Telekom belki play-off mücadelesi veriyor ama sezon başında çok farklı kurulmuş bir takım. Biz gereğini yaptık, kazandık. 21. haftada lideriz, bunu sürdürmeye çalışacağız” açıklamasında bulundu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı İlayda ona hayat verecek donörü arıyor
Sonraki Haber İzmir Kent Konseyi Başkanlığı'na Nazik Işık seçildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?