ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Lige odaklanmayı başardık

Sarıca: Lige odaklanmayı başardık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Lige odaklanmayı başardık

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Ayos Konyaspor Basketbol'u deplasmanda yenen Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca "Ayos Konyaspor dişli bir rakip, özellikle Konya'da rakiplerine sıkıntılı anlar yaşatıyorlar. Biz de hafta içinde moral bozucu bir maglubiyet almıştık. Avrupa'da Son 16' ya kalmak istiyorduk ama beceremedik, olmadı. Oyuncularıma da söyledim, bir an önce bunu sindirip yarına bakmamız lazım. Gün itibariyle ligde üçüncü sıradayız.Aynı zamanda Türkiye Kupası oynayacağız. Dolayısıyla bir an önce odaklanmamız lazımdı, bunu başardık. Mental açıdan zor bir maç oldu ama takım olarak reaksiyon gösterdik ve Konya'nin ritmini kırdık. Artik lig ve kupa ile ilgili planlarımıza konsantre olacağız.Takımımı tebrik ediyorum." dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de suya indirim
Sonraki Haber LÖSEV et dağıtımlarını aralıksız sürdürüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?