ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Kötü oynadığımız günde kazanmak önemli

Sarıca: Kötü oynadığımız günde kazanmak önemli

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Kötü oynadığımız günde kazanmak önemli

ING Basketbol Süper Ligi'nde Empera Gaziantep Basketbol'u mağlup eden Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: "Açıkçası zor bir maç oldu. Özellikle maçın başlangıcı ve devre skoru iyiydi ama üçüncü periyotta Empera Halı Gaziantep Basketbol geri döndü. Tabii bizim burada hatalarımız var. Maç boyunca özellikle ribaund konusunda zorlandık ki biz aslında iyi ribaund alan bir takımız. Bugün yanılmıyorsam 15 hücum ribaundu vermişiz. Bu alanda kötüydük. Dolayısıyla maç boyunca oyunculara ikinci atış şansları verdik. Kolay değil üst üste haftalardır seyahat ederek oynuyoruz. Bazen kötü oynadığımız günde de kazanmak önemli ki ilk yanda kötü oynadığımızı söylemeyeceğim ancak ikinci yanda düşen bir tempomuz vardı. 
Son periyotta daha az rotasyonla gerekli tecrübeyi gösterip kazanmayı bildik. Bugün itibarı ile lig ikincisi konumundayız. Bu kadar zor bir sezonda çok önemli rakiplere karşı aldığımız bu pozisyon bizi mutlu ediyor. Bunun devamı için elimizden geleni yapacağız. Bütün takımımı kutluyorum. Hafta içi de maçımız yok bu da bir avantaj çünkü uzun süredir antrenman da yapamıyoruz. Şimdi bir gün dinlenip hafta sonu oynayacağımız maça hazırlanacağız." 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gaziantep'i geçen Pınar Karşıyaka 2.'liğe yükseldi
Sonraki Haber Karşıyaka Play-Off'larda

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?