ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Keşke bu keyifli basketbolu dolu tribünler önünde oynasaydık

Sarıca: Keşke bu keyifli basketbolu dolu tribünler önünde oynasaydık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Keşke bu keyifli basketbolu dolu tribünler önünde oynasaydık

Basketbol Süper Ligi'nde Türk Telekom'u farklı mağlup eden Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca "Maça 8-0 geride başladık, böyle başlayacağımızı ummuyordum. Ancak yaptığımız erken değişikliklerle oyundaki enerji bölimünü lehimize çevirdik. Daha sonra da skoru dengeleyerek oyunun kontrolünü elimize almayı başardık. Özellikle ikinci periyotta tepeden oynadığımız doğru pick & rollerle bütün oyunu çözdük. Buralarda Türk Telekom'un sıkııntıları olduğunu biliyorduk. İlk yarıda yaptığımız iyi savunma tempolu hücumlarla birleşince devre arasına farklı bir şekilde önde girdik. İkinci yarıyı aynı şekilde devam ettirmemiz gerekiyordu. Devre arasında takımıma söyledim, çok hızlı gelen takımlar 15 sayı civarındaki farkları çok çabuk kapatabiliyor. Ancak oyunun kontrolünü asla kaybetmedik ve maçın sonuna kadar güzel bir basketbol oynayarak kazanmayı başardık. Hafta içi de Basketbol Sampiyonlar Ligi'nde iyi bir iş yapmıştık, bugün aldığımız galibiyetle de bu haftaı taçlandırdık. Gecen maçta da aynı şeyi söyledim keşke oynadığımız bu keyifli basketbolu dolu tribünler önünde oynasaydık. Buraya gelip bize destek olan taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bütün ekibimi haftanın tamamındaki çabalarından ötürü tebrik ediyorum" açıklamasında bulundu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Nereden baktığın önemli…
Sonraki Haber Orak, KSK Basketbol alt yapısından ayrıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?