ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Kazanmanın yollarını bulmamız lazım

Sarıca: Kazanmanın yollarını bulmamız lazım

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Kazanmanın yollarını bulmamız lazım

ING Basketbol Süper Ligi'nde Büyükçekmece Basketbol'a evinde kaybeden Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: "Öncelikle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mız kutlu olsun. Çocuklarımız bir gün değil, her gün mutlu olsunlar. Maçtan bahsetmek gerekirse,maçın ilk yarısında iyi bir oyun oynadık ve iyi defans yaptık. Özellikle hücuma çıkarken yaptığımız basit top kayıpları maalesef farkı koruyamamamıza neden oldu. Zaten 2, 3 maçtır hücumla ilgili devam eden sıkıntımız vardı. Bazı oyuncularımızın üzerinde maalesef hem formsuzluk var hem de o baskıyı kaldıramaz şekilde oynuyorlar. Sonuçta her gün çalıştığımız kendi salonumuzda oynadığımız bir maçta çok daha yüzdeli sayı atmamız lazım. Ayrıca rakip takım 24 faul kullanırken bizim 13 faul atışı kullanmamız, bizim hücumdaki deliciliğimizin ne kadar zayıf olduğunu gösteriyor. Bunların üzerinde çalışacağız. Elimizdeki kadro bu, birbirimize kenetlenmemiz lazim. Kazanmanın yollarını bulmamız lazım. Böyle zor durumlar oluyor. Belki de uzun zamandır ilk defa arka arkaya böyle kayıplar yaşıyoruz. Ancak play-off zamanı bambaşkadır. Play-offlara en iyi şekilde hazırlanıp neler yapabileceğimizi göstereceğiz. Şu anda birbirimize sarılıp, birbirimizden kuvvet alıp yerden kalkmanın yollarını bulacağız."

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mutlu ve kutlu bir gün: 23 Nisan
Sonraki Haber Menderes’te minik eller, büyük hayaller çizdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?