ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: İlk devreyi lider bitirmek Karşıyaka tarihinde daha önce hiç gerçekleşmemiş bir şey

Sarıca: İlk devreyi lider bitirmek Karşıyaka tarihinde daha önce hiç gerçekleşmemiş bir şey

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: İlk devreyi lider bitirmek Karşıyaka tarihinde daha önce hiç gerçekleşmemiş bir şey

ING Basketbol Süper Ligi'nde OGM Ormanspor'u rahat yenen Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: “Güzel bir karşılaşma oldu. Bizim için kazandığımız her maç güzel, oynadığımız iyi oyun güzel. Bugün rakibimize skor üstünlüğünü vermedik ama OGM Ormanspor bugün iyi mücadele etti, çok sert oynadılar. Bence çok temaslı bir savunma yaptılar. Kendi kapasiteleri doğrultusunda bir oyun oynuyorlar, bugün kendilerine gereken saygıyı göstermeseydik sıkıntı yaşayabilirdik ama takımımı tebrik ediyorum. Her takıma gösterdiğimiz saygıyı bugün sahada gösterdik ve işimizi doğru yaptık. Sonuç itibariyle kontrolü bizde olan, daha güvenli bir maç izledik. Bugün itibariyle 14. maçımızı oynadık ve 12. galibiyetimizi aldık. Sezona müthiş bir başlangıç yaptık, müthiş de bir devre sonu yapmak üzereyiz. Bu benim için büyük bir mutluluk, camiamız için ise büyük bir gurur. Haftaya Anadolu Efes ile liderlik maçına çıkacağız. İlk devreyi lider bitirmek Karşıyaka tarihinde daha önce hiç gerçekleşmemiş bir şey. Devreyi 2. sırada 3. sırada bitirmek, oralara aday olabilmek benim söylemiş olduğum sürdürülebilir başarı. Bütün ekibimi ve bütün takımımı kutluyorum. İnşallah daha iyisini yapacağız.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Araba Vapuru seferleri iptal edildi
Sonraki Haber CHP Karşıyaka'da ilk aday belli oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?