ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: İkinci yarı iyi oynayarak kazandık

Sarıca: İkinci yarı iyi oynayarak kazandık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: İkinci yarı iyi oynayarak kazandık

ING Basketbol Süper Ligi'nde ikinci devreye Aliağa Petkimspor galibiyetiyle başlayan Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: "İkinci yarinin ilk maçıydı bizim için, ilk yarıyı ilk dört içerisinde bitirdik. Ev sahibi avantajımızı da kullanarak bu maçta hata yapmadan devam etmek zorundaydık. Bunu da başardık. Yine eksiklerimiz vardı. Amath'ın devam eden bir sakatlığı var. Bugün oynatabilirdik ama sağlık ekibimizin vönlendirmesi ile bir gün daha dinlendirmeye karar verdik. Hafta içi Basketbol Sampivonlar Ligi'nde Tenerife ile karşılaşacağız. Buraya 15-16 saat sürecek bir yolculuk sonrası varabileceğiz. Bugün oynadığımız puan maçıydı. Bizim için kazanmak iyi oldu. Biraz daha akıcı bir oyun oynadık ve yüzdelerimiz daha iyiydi. Bazı oyuncularımızın formsuzlukları olduğunu söylemiştim. Bunları yavaş yavaş atıyoruz. Bugün özellikle ikinci yarı savunmada ve hücumda iyi ovnayarak kazanmayı başardık. Artık Basketbol SŞmpiyonlar Ligi'nde oynayacağımız ve çok önemli olan eleme turu icin hazırlanacağız. Umuyorum bu eleme turunu geçerek gruplara kalacağız ve geçen seneki gibi daha ivi yerlere çikacağız. Bütün takımımı tebrik ediyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka ikinci yarıda kendine geldi
Sonraki Haber Bornova Belediyesi Karşıyaka evinde kazandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?