ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Hücumda da savunmada da birlikte oynadık

Sarıca: Hücumda da savunmada da birlikte oynadık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Hücumda da savunmada da birlikte oynadık

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi derbi mücadelesinde Aliağa Petkimspor'u farklı yenen Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca karşılaşmayı değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: "Kazanmak çok önemli ve güzel. Çok zorlu bir lig oyyuvoruz. Maçı çok net bir şekilde kazandık, bu da zaten skordan belli. Ancak bugün sahadaki, özellikle savunmadaki işimizi yapmasaydık, işimiz kolay olmazdı. Enerjimiz ve savunmamız hücumdaki akıcılığımızı sağladı. Bu akşam hücumda da, savunmada da birlikte oynadık. Errick McCollum çok özel bir oyuncu, oyunda kalitesini kısa sürede hissettirip müthiş bir katkı verdi. Takımın enerjisinden ve herkesin gösterdiği katkıdan memnunum. Hafta içinde oynadığımız maçta savunma kısmında yaptığımız bazı hatalar vardı, bugün hatalarımızı düzelttik. Bunların devamını sağlamak lazım. Ligde 6. galibiyetimizi aldık ve bir maçımız da eksik. Bu zamana kadar cok önemli deplasman macları oynadık ve kazanımlar elde ettik. Bundan sonrasını minimum kayıpla geçebilirsek, ikinci yarı önemli bir fikstür avantajimiz olacak. Bütün ekibimi kutluyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber McCollum şov yaptı Pınar Karşıyaka derbiyi rahat kazandı
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?