ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Her türlü olumsuzluğa rağmen yukarıdaki yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz

Sarıca: Her türlü olumsuzluğa rağmen yukarıdaki yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Her türlü olumsuzluğa rağmen yukarıdaki yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz

ING Basketbol Süper Ligi'nde deplasmanda Galatasaray'ı mağlup ederek çıkışını sürdüren Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca değerlendirmede bulundu.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: “Zor bir maç oldu, ondan da öte zor bir hafta oldu. Geride bıraktığımız cumartesiden bu yana Fenerbahçe Beko, deplasmanda Büyükçekmece Basketbol ve yine deplasmanda Galatasaray ile karşılaştık. Bunlar zor maçlar. Hep söylüyorum, mazeret olarak değil ama rotasyonumuz için çok önemli iki oyuncumuz Metecan ve Semih bu maçların hiçbirinde oynamadı. Dolayısıyla çok yorulduğumuz bir hafta oldu ve önemli galibiyetler elde ettik. Maça çok iyi başladık ancak hücumda gereksiz telaşla, maçın başında çok rahat 2-3 hızlı hücum bulduk ancak bütün maçı hızlı hücum bularak oynayacağımızı düşünmek bir hataydı. Zaten yaptığımız top kayıplarına baktığınız zaman maçın gidişatına yakışmayan top kayıpları ancak sahadaki gücümüz ve ribaundlarda yarattığımız fark, dış atışlarda çok etkili bir takım olan Galatasaray’ın yüzdesini düşürünce özellikle üçüncü periyodun ikinci bölümünde müthiş bir savunmamız oldu. Burada farkı 20’li sayılarak çıkardık sonrasında ise oyuncularımızı dinlendirerek maçı tamamladık. Zor bir virajı döndük. Bu üç maçın ikisi deplasmandaydı ve ligin ilk yarısının bitmesine iki hafta var. Her türlü olumsuzluğa rağmen yukarıdaki yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz. Tüm takımımı kutluyorum. Ligde kalan iki maçımız var ancak ondan öncesinde Brose Bamberg ile oynayacağımız, ilk kez kendi evimizde oynayacağımız bir Şampiyonlar Ligi maçı var. Ona hazırlanacağız. Tüm ekibimi kutluyorum.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ak Parti'li Keseli'den Başkan Tugay'a yanıt
Sonraki Haber TBF'den Pınar KSK Şube Başkanı Karas'a ceza

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?