ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Hakkımız olanı son saniye basketiyle aldık

Sarıca: Hakkımız olanı son saniye basketiyle aldık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Hakkımız olanı son saniye basketiyle aldık

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Onvo Büyükçekmece Basketbol'u mağlup eden Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: "Aslında çok kötü bir yerde geriye düştük ve fark bir ara 10 sayıya kadar çıktı. Geçen hafta İspanya'da Murcia karşısında oynadığımız Basketbol Şampiyonlar Ligi maçında da geriye düşmüştük ama takım olarak maçı bırakmamıştık. Ancak bugünkü ritim kaybımız bence oyuncularımdan dolayı değildi. Sporcularımı gösterdikleri mücadele ve sabırdan dolay kutluyorum. Basketbol bir ritim oyunu. Oyunculuk hayatım dahil yaklaşık 37-38 senedir bu sahanın üstünde ve işin içindeyim. Bir ritim kaybı olduğu zaman işlerin çok farklı boyuta gittiğini biliyoruz. Onvo Büyükekmece Basketbol karşısında bu ritmi kaybetmemizin sebebi biz değildik. Oyuncularım sonuna kadar mücadele ettiler. Maçın sonunda günün en sıcak ellilerinden birini topla buluşturduk. Maçı kazanmayı hak ettik. Hakkımız olanı son saniye basketiyle aldık. Ama basketbol böyle bir oyun. Ligde ilk dört içerisinde kalmak için verdikleri mücadeleden dolayı bütün takımımı kutluyorum. Şimdi Çarsamba günü kazanmamız gereken bir maç oynayacağız. Özlediğimiz atmosferde, dopdolu tribünler ve taraftarlarımızın önünde seriyi üçüncü maça taşıyacağımıza inanıyoruz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor’a 2023’ün ilk şampiyonlukları geldi
Sonraki Haber Tribünde Kemal Baysak'ı andılar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?