ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Hakemler bazı kuralları atladı

Sarıca: Hakemler bazı kuralları atladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Hakemler bazı kuralları atladı

ING Basketbol Süper Ligi'nde evinde Darüşşafaka'ya mağlup olan Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Darüşşafaka'yı kutlayan Sarıca, "Çok sert ve çekişmeli bir maç oldu. Geçen hafta Polonya'da çok iyi oynayarak kazanmıştık ama Darüşşafaka'ya karşı oyun içinde kopukluklar yaşadık" dedi.Özellikle ilk yarıda çok gergin olduklarını ve kolay atışları kaçırdıklarını vurgulayan Sarıca, "Atamadığımız 1-2 şutu atsak belki skoru lehimize çevirebilirdik. Biz kaybettiğimiz için çok üzgünüz ama sezon uzun. Sert oyunumuzu sürdüreceğiz. Sakatların aramıza dönmesi ile gelişimimizi sürdüreceğiz. Hakemler bazı kuralları atladı. Kurallar takımlara göre değişmemeli ve her yerde aynı olmalı" yorumunu yaptı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bazen çok istesen de…
Sonraki Haber Karşıyaka'da elektrik direğine çarpan araçta 4 kişi yaralandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?