ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Final 8 yolunda çok önemli bir galibiyet aldık

Sarıca: Final 8 yolunda çok önemli bir galibiyet aldık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Final 8 yolunda çok önemli bir galibiyet aldık

FIBA Şampiyonlar Ligi'nde Hapoel Unet-Credit Holon'u mağlup eden Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: "Oyuna başlangıcımız çok kötüydü. Uzun süredir taraftarh bir maçta oynamadığımız için taraftarıyla beraber oynayan Hapoel UC Holon, rüzgarı arkasına almayı başardı. Ancak sahada karar vermiş ve birbirine inanan bir takım vardı. Bunu da ikinci periyotta hem oyunu hem de skoru dengeleyerek gösterdik. İkinci yan yaptığımız müthiş müdafaa karşılığını aldığımızı söyleyebilirim. Bugün, özellikle ters eşleşmeleri çok olan bir takımla karşılaştık. İkinci yanda hücum kısmında akılla daha iyi oynadık. Final 8 yolunda, birlikte çok önemli bir galibiyet aldık. Takımımı tebrik ediyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Acil İzmir mobil uygulaması hizmete girdi
Sonraki Haber İzmir'de halkın yerini belirlediği ilk park Çiğli’de yapılıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?