ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: En büyük problemimiz ribaundlardı

Sarıca: En büyük problemimiz ribaundlardı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: En büyük problemimiz ribaundlardı

Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde evinde Manisa Büyükşehir Belediyespor'a kaybeden Pınar Karşıyaka'da başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca "Bugünkü en büyük problemimiz ribaundlardı. Zaman zaman bunu düzeltebilsek de bugün rakibimize 16 tane hücum ribaundu vermişiz. Bu kadar yakın bir maçta bu şekilde kazanmak mümkün olmuyor. Diğer problem de maç sonunu kötü oynamamız, sahada tecrübesini kullanacak oyuncularımızın acele etmesiydi. Bugüne kadar burada yenilmemiştik, bugün de kazanıp zor günde bunu başarabilmeliydik. Olmadı. Rakibimizi tebrik ediyorum. Artık bir an önce Çarsamba gününe odaklanacağız. Basketbol Sampiyonlar Ligi'nde Son16'ya kalmak en büyük hedefimiz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kimleri gördük, kimleri gömdük!..
Sonraki Haber KARGEM gençleri geleceğe hazırlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?