ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Çok net ve iyi basketbol oynayarak bir galibiyet elde ettik

Sarıca: Çok net ve iyi basketbol oynayarak bir galibiyet elde ettik

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Çok net ve iyi basketbol oynayarak bir galibiyet elde ettik

FIBA Europe Cup'ta Bahçeşehir Koleji'ni deplasmanda farklı yenen Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: “Bizim için önemli bir galibiyet oldu ama onun öncesinde hafta sonunda çok iyi bir takıma karşı, EuroLeague’in liderine karşı çok dramatik bir şekilde kaybettiğimiz bir maç vardı. Bu bizde bir hasar yaratmadı değil ancak oyuncularımın karakter koymasıyla çok net ve iyi basketbol oynayarak bir galibiyet elde ettik. İlk yarı 16 asistimiz vardı, maçı da 27 asist ile tamamladık. Yedi oyuncumuz maçı çift haneli skor ile tamamladı. Bunlar takım içerisindeki düzenler ile ilgili önemli hadiseler. Grup birinciliği için önemli bir avantaj elde ettik, umarım devamını sağlayacağız. Tüm oyuncularımı canıgönülden tebrik ederim.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Bahçeşehir'e fark attı
Sonraki Haber Erdinç Erzegen ve Hüseyin Özbaşaran vefat etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?