ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Çok daha farklı kazanabilirdik...

Sarıca: Çok daha farklı kazanabilirdik...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Çok daha farklı kazanabilirdik...

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2.haftasında Fenerbahçe Beko'yu mağlup eden Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: "Çok iyi bir maç oynadık. Hatalarimiz oldu. Özellikle hem ilk yarının son bölûmünde hem de ikinci yarıda maalesef hatalarımız oldu. Maçı koparabilirdik, çok daha farkl kazanabilirdik ve o hale de getirdik aslında. Ben bunu hep söylüyorum bazı oyuncularımızı yeni ekliyoruz, kaybetseydik de aynı şeyi söyleyecektim. Şu anda oynadığımız oyun bizim en az yüzde 30-35 daha geliştirmemiz gereken bir oyun.Geliştireceğiz de, geçen sene de bunu yaptık. Belki çok oyuncu değiştirmedik, 5-6 oyuncu da az değil ama ana parçalarımızı kaybettik. Yenileri ekleme sürecinde bazı yerlerde hatalar yapıyoruz. Acele ettiğimiz için son çeyrekte Errick'i aldım oyundan, Deniz ve Kenan ile içeriyi kullanmak için bunu yaptım. Çok önemli bir galibiyet aldık. Ligin ikinci haftasında, bu halimizle çok kiymetli. Bunu geliştirmeye, kendimizi ilerletmeye devam edeceğiz. Bütün takımımı kutluyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe’yi eli boş yolladı
Sonraki Haber Karşıyaka'da silah zoruyla senet imzalatan çete yakalandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?