ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Çok dağınık bir ikinci periyot oynadık

Sarıca: Çok dağınık bir ikinci periyot oynadık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Çok dağınık bir ikinci periyot oynadık

ING Basketbol Süper Ligi'nin ikinci haftasında deplasmanda Gaziantep Basketbol'a kaybeden Pınar Karşıyaka'da başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın maç değerlendirmesi şöyle: "Kötü günümüzde kötü basketbol oynadığımız bir maçı kaybettik. Özellikle ilk periyodun 5. dakikasından itibaren tamamen değişen bir oyun vardı. Ne hücumda ne savunmada reaksiyon veremeyen bir takım halindeydik sahada. Çok dağınık bir ikinci periyot oynadık ve hücumdaki sıkıntıyla birlikte bir anda 15 sayılık farkın oluştuğu bir devre oldu bizim için. Üçüncü periyotta sahadaki reaksiyonumuz, savunmadaki direncimiz ve hücumdaki yüzdelerimiz daha iyiydi ve maçı dengeye de getirdik. Dördüncü periyotta maçı öne geçebilecek bir pozisyona getirdik hatta öne de geçtik. Bu sefer de son üç dakikada akılalmaz hatalar ve top kayıpları yaptığımız bir bölüm oynandı. Burada daha fazla akla ihtiyacımız vardı. Özellikle ana oyuncularımızın hücumda, skor bakımından bu kadar kötü oynadığı bir günde kazanmak zaten mümkün değildi. Bunun yanında yaptığımız top kayıpları maçın temposunu bir türlü bize getirmedi. Bu saha içi yüzdesi ile de kaybeden taraf olduk. Gaziantep Basketbol'u tebrik ediyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir’de bazı yollar trafiğe kapanacak
Sonraki Haber Başkan Soyer ilçe belediye başkanlarıyla toplantılarına devam ediyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?