ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Çarşamba günü salonun böyle olacağını düşünmüyorum

Sarıca: Çarşamba günü salonun böyle olacağını düşünmüyorum

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Çarşamba günü salonun böyle olacağını düşünmüyorum

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Aliağa Petkimspor'u rahat geçen Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: "Öncelikle buraya gelen taraftarımıza teşekkür ederim ancak biz burada salonun dolu olduğu çok maç oynadık, bugün öyle bir doluluk yoktu. Gelenlere kendi ve takımım adına teşekkürlerimi sunuyorum. Takım olarak çok kararlı bir maç oynadık. Aklımız biraz hafta içi Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde oynadığımız maçtaydı. Orayı 2-0 bitirmek istiyorduk ama bu sporun içinde var, olmadı. Kaybettikten sonra takımın üzerine gereksiz bir stres ve gerginlik yüklendi. Ama bunlar normal, nasıl ki arka arkaya 7-8 maç kazanıyorsak arada kaybedebiliriz de. Önemli olan ayakta kalmak, tekrar bu kararlı hali sahaya yansıtabilmek. Türkiye Ligi için yapabileceğimiz en iyi işi yaptık ve 5 oyuncumuzun çift haneli katkılarıyla bugünü bitirdik. Artık Çarsamba günü bitirmemiz gereken başka bir maç var. Orada Son 16'ya kalmaı hak ediyoruz. Çarsamba günü salonun böyle olacağını düşünmüyorum, o gün turu geçmek en büyük hedefimiz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 1
Önceki Haber Queen's Park Rangers İzmir'de
Sonraki Haber Bornova Belediyesi Karşıyaka, Balıkesir'i uzatmada geçti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?