ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Bu salonun dolu olması hepimizin temennisi

Sarıca: Bu salonun dolu olması hepimizin temennisi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Bu salonun dolu olması hepimizin temennisi

ING Basketbol Süper Ligi'nde Bahçeşehir Koleji'ni farklı geçen Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: “Her şeyden önce bizim için için zor bir hafta oldu. Perşembe günü geç bir saatte zor bir deplasmandan geldik. Maça hazırlanmak için yalnızca cuma günümüz vardı. Cumartesi günü de erken bir saatte oynadık. Aynı durum Bahçeşehir Koleji için geçerli. Eksikleri var. Bizden daha sıkıntılı bir durumda deplasmana gidecekler, orayı düşünüyorlardı. Önce rakibimize Ventspils deplasmanı için başarılar diliyorum. İnşallah orada kazanıp gelirler, turu geçerler. Bize gelince Jordan Morgan’ın bir sakatlığı vardı. Adem Bona ve Görkem Doğan gibi uzun pozisyonunda oynayan genç oyuncularımızın da sakatlıkları var. O yüzden biz de eksiktik. Özellikle ikinci yarıda oyunu daha fazla domine ettik. İlk yarıda oyuncular da kendini biraz korudu. 23. Haftaya geldiğimizde maç fazlasıyla da olsa lider durumdayız ve bu durumdan dolayı mutluyuz. Çarşamba günü de FIBA Europe Cup’ta yarı finale kalmak istiyoruz. Bir gün tabii ki dinleneceğiz, herkesin yorgunluğu ve sakatlığı var. Çarşamba günü de çıkıp inşallah hep beraber yarı finale kalacağız. Şunu da söylemek istiyorum, bu durum biraz alışkanlık da yaptı. Geçen maçımız da böyleydi, bugün de salonumuz boştu. Normal sezonun sonuna kadar üç iç saha maçımız kaldı. Sezon başında olduğu gibi bu salonun dolu olması hepimizin temennisi.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Voleybolcu kızlar 2-0'dan Play-off'u kaçırdı...
Sonraki Haber İzmir’de toplu ulaşıma virüs önlemi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?