ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Bu oyun bize yakışmadı

Sarıca: Bu oyun bize yakışmadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Bu oyun bize yakışmadı

ING Basketbol Süper Ligi Play-Off çeyrek final ilk maçında Anadolu Efes'e farklı kaybederek seride 1-0 geriye düşen Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: "Bir play-off mücadelesinde oynadığımız oyun, 1 buçuk periyodun haricinde, bize yakışmadı. Anadolu Efes'i tebrik ediyorum, iyi oynadılar ve çok yüzdeli üçlük attılar. Üçlüklerden cok sayı buldular ama bunlara izin veren de bizdik. Özellikle bazı oyuncularımız play-off maçına yakışacak bir mücadele göstermediler. Elinden geleni yapıp sonuca gidemeyen oyuncularımız olduğu gibi reaksivon vermeyen oyuncularımız da vardı. Bu akşamki oyun bizim karakterimizi temsil etmiyordu. Üç gün önce Darüşşafaka karşısında oynadığımız cok sert bir basketbol vardı ama bugün maalesef ondan eser yoktu. Bundan sonrasi çok kolay değil, 2 maç arka arkaya kazanmamız lazım. Biz bunları daha önce yaptık ama bunu yapabilmemiz için sahada inanan ve birbirine kenetlenen oyuncular lazım. Eksiklerimiz var evet ama yine de eksik kadrolarla neler yapabildiğimizi daha önce gösterdik. Basketbolda kaybetmek de var ama önemli olan sahadaki mücadeleyi üst düzeye çekebilmek."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da engelliler unutulmadı
Sonraki Haber Ahmet Şerif İzgören Karşıyakalılarla buluşacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?