ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Bu maç üst sıralarda kalmamız adına kritikti

Sarıca: Bu maç üst sıralarda kalmamız adına kritikti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Bu maç üst sıralarda kalmamız adına kritikti

ING Basketbol Süper Ligi'nde Gaziantep Basketbol'u yenen Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Gaziantep Basketbol Antrenörü Tutku Açık'ın vertigo hastalığı dolayısıyla maça çıkamadığını hatırlatan Sarıca, "Öncelikle Tutku kardeşime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Umuyorum bir an önce takımının başına döner, Bu maç üst sıralarda kalmamız adına kritikti ve bu nedenle önemli bir galibiyet elde ettik. Biz deplasmanda oynadığımız ilk maçı da kazanmıştık. Dolayısıyla rakibimize karşı ve genel olarak iyi bir avantaj elde ettik" dedi.

Hücumda çok iyi oynadıklarını vurgulayan Ufuk Sarıca, "Tempoyu düşürmedik. Arada top kayıplarımız olunca ritim kaybeder gibi olduk. Özellikle daralan oyuncu kadromuz nedeniyle bu hataların gelmesini normal karşılıyorum. Sakatlığı süren iki oyuncumuz varken, Blackmon da ameliyat oldu. Bu maçta ise Mahir sakatlandı, umut ediyorum ciddi bir sorunu yoktur. Hafta sonuna doğru Roll idmanlara başlayacak. Bu şekilde Türkiye Kupası ve ligde daha kalabalık bir kadroyla mücadele ederiz. Takımımı kutluyorum" açıklamalarında bulundu.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tüm kent birleşti: Efes bizimdir
Sonraki Haber Karşıyaka’da ''Her Açıdan Pandemi Dönemi'' konuşuldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?