ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Böyle net bir galibiyete ihtiyacımız vardı

Sarıca: Böyle net bir galibiyete ihtiyacımız vardı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Böyle net bir galibiyete ihtiyacımız vardı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde konuk ettiği Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basketbol'u mağlup eden Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca maçı değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: Enerjimiz çok iyiydi. Son dönemimize baktığımızda kazabaileceğimiz iki maçı yakın skorlarla kaybettik. Bugün çok daha iyi bir enerji ve birliktelikle topu paylaşarak oynadık. Zaten yeni oyuncularla kurulan takımların en büyük derdi bu. Türkiye Ligi cok iyi bir lig. Ligde çok iyi oyuncular ve antrenörler var, herkes birbirini yenebiliyor. Yukatel Merkezefendi buraya üç maç arka arkaya kazanarak moralli gelmişti, biz de durum tam tersiydi ve böyle net bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Lige verilen 3 haftalık arada düzgün antrenman yapamamak bizi etkileyen unsurlardan biriydi. Biz takım olarak birbirimize güveniyoruz ama mutlaka beraber daha fazla çalışmaya ve oynamaya ihtiyacımız var. İleride daha iyi olacağız. Şunu da gözden kaçırmamalıyız bugüne kadar oynadığımız 6 maçtan dördünü deplasmanda oynadık, iki Basketbol Şampiyonlar Ligi maçımızda da taraftarımızdan yoksunduk. Tribünlerde taraftarlarımızın havasıyla da bir arada olmamız lazım. Onun icin zamanla hep bir arada daha iyi olacağız. Bugünkü galibiyetten ötürü bütün ekibimi tebrik ediyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karaca’dan Başkan İduğ’a övgü
Sonraki Haber İzmir Valiliği'nden olaylı maç açıklaması

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?