ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Bizi yukarılarda tutan bir galibiyet aldık

Sarıca: Bizi yukarılarda tutan bir galibiyet aldık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Bizi yukarılarda tutan bir galibiyet aldık

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Frutti Extra Bursaspor'u mağlup eden Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: "Öncelikle hem kendi oyuncularımı hem de Frutti Extra Bursaspor oyuncularını tebrik ediyorum. Çok iyi bir mücadele oldu. Maça onlar daha iyi başladı. Biz nedense, özellikle iç saha maçlarının 5-6 dakikasından sonra biraz telaşlı oynuyoruz ve zorlama atışlara gidiyoruz. Bununla ilgili düzeltmemiz gereken şeyler var. Frutti Extra Bursaspor'un ilk periyot 8'de 7, devre sonunda ise 19'da 10 gibi inanılmaz bir üç sayı isabet yüzdesi vardı ama biz oyunu bırakmadık. En son böyle bir maç kaybettik. Ama o günden ders alıp, bugün 13 sayı geriye düşmemize rağmen oyundan kopmadık. Basketbolun güzelliği bu. Çok güçlü bir rakibe karşı, kötü oynadığımız üç periyot sonunda kazanmasını bildik ve bizi yukarılarda tutan bir galibiyet aldık. Maç içerisinde hatalarımız oldu, sonuçta basketbol hatalar oyunu ve bu sporu insanlarla yapıyoruz. Ama sonunda kazanmak güzel. Arka arkaya 5'inci galibiyetimiz oldu. Bütün ekibimi yürekten kutluyorum. Desteklerinden ötürü taraftarımıza da teşekkür ediyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Tugay, öğrencilerle bir araya geldi
Sonraki Haber Ali Say yuvaya dönüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?