ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Bir şey inşa etmek kolay değil...

Sarıca: Bir şey inşa etmek kolay değil...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Bir şey inşa etmek kolay değil...

FIBA Şampiyonlar Ligi'nin üçüncü haftasında evinde Unahotels Reggio Emilia'yı mağlup eden Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: "Önemli bir galibiyet aldık. Gerçekten çok zor bir gruptayız, bütün rakiplerimiz çok güçlü ve önemli kadrolara sahipler. Bugün Basketbol Sampiuonlar Ligi'nde seyircisiz ikinci maçımızı oynadık. Grupta zaten üç tane maçımız var, sadece birinde taraftarımızla olabileceğiz. İnşallah o maçı da kazanacağız, çünkü bizim grubumuzda evde maç kaybetmemek önemli bir hale geldi. Maçın başında biraz ağır hareket ettik, enerjimiz düşük gibiydi, ribaundlarda ilk 4-5 dakika bir sıkıntı yaşadık. İlk periyodu skor olarak dengeledik, ikinci periyot ve özellikle üçüncü periyot savunmada iyiydik, aradaki farkı da açtık. Son periyodun başında bunu sürdürmekte sıkıntı yaşadık.Yeni takım olmanın zorluğunu bu şekilde çekiyoruz. Hep soylüyorum bir sey inşa etmek kolay değil. Yetenekli oyuncularımız var, Erick bugün gerçekten muazzam oynadı. Onun yanında Kenan ve Vitto da büyük katkı yaptı. Kuzminskas da çok tecrübeli ve bize faydalı olabilecek bir oyuncu ama antrenman yapamadığımız için bugün çok katkı alamadık. Ama günün sonunda takım halinde kazanmak önemliydi. Kazanırken de kötü bir skorla kazanmadık. Maç daha az farkla da bitebilirdi ama sonunu iyi oynadık. Bütün takımımı tebrik ediyorum, artık önümüzdeki maçlara bakacağız."

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ayak Tenisinde 2. Tura geçen takımlar belli oldu
Sonraki Haber İzmir'de trafiğe kayıtlı araç sayısı 1 milyon 627 bin 885

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?