ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Basketbolda 20'li farklar bile kapanabiliyor

Sarıca: Basketbolda 20'li farklar bile kapanabiliyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Basketbolda 20'li farklar bile kapanabiliyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde deplasmanda Beşiktaş Emlakjet'i mağlup eden Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: "Öncelikle Bartın'da hayatını kaybeden madencilerimize rahmet, yakınlarina sabır diliyorum. Ülkemize geçmiş olsun. Bugün ayrıca Hurşit Baytok ağabeyimizi kaybettik, camiamızın başı sağolsun. Maça gelince, bizim için çok yorucu geçen bir haftanın sonunda önemli bir galibiyet elde ettik. Belki maçın sonunda fark tek hanelere indirildi ama biz de bir haftadır deplasmanda oynuyoruz ve sürekli seyahat halindeyiz. Biraz yorgunluk olduğunu düşünüyorum. Fiziksel olarak değil ama mental olarak. Bütün maçı da 20-25 sayı farklarla önde taşımak kolay bir şey değil. Tabii ki hatalar yaptık ama bundan tamamen oyuncularımı sorumlu tutmuyorum. Maça çok iyi başladık hem savunma hem hücumdaki iyi oyunumuzla önemli bir fark elde ettik. ilk yarı bittiğinde asist sayımız 17 idi, bu da attığımız sayıları ne kadar paylaştığımız gösteriyor. Bunun üzerine Bonn maçı sonrasında konuşmuştuk ve takımın bugün bunu uygulamış olması benim için galibiyet kadar önemli. Son periyotta bazı oyuncularımızla değişik rotasyonlara gittik ama belki biraz konsantrasyon düştü hatalar yaptık. Bunlar olabilecek şeyler. Ligde kolay bir rakip yok. Zor ve sert bir lig oynuyoruz. Basketbol çok dinamik bir oyun 20'li farklar bile kapanabiliyor. Biz bugün sonuçta önemli bir galibiyet almayı başardık, bütün ekibimi tebrik ediyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Eskişehir'de 3 puanı tek golle aldı
Sonraki Haber Başkan Soyer: Gençlerimizi hiç bir yere göndermeyeceğiz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?