ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Artık çeyrek final için hazırlanacağız

Sarıca: Artık çeyrek final için hazırlanacağız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Artık çeyrek final için hazırlanacağız

FIBA Şampiyonlar Ligi Play-In turunda Rio Breogan'ı eleyerek Son 16'ya kalan Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca çeyrek final için hazırlanacaklarını söyledi.

Sarıca karşılaşma sonrasında "Öncelikle Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde Son 16 Turu'na kaldığımız için mutluyum. Kazanmak için hep beraber çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Aslında ilk yarı çok iyi oynadık ama bence biraz telaşlı ve heyecanlıydık. Bazı kolay atışlar kaçırdık ve bazı yerlerde basit hatalar yaptık. Bana göre rakibimiz de çok iyi oynadı, çekismeli bir maç oldu. Ancak kontrol hep bizdeydi ve sonda da iyi kararlar vererek kazanmayı başardık. Bugün salonda çok güzel ve uzun zamandır özlediğimiz bir atmosfer vardı. Bundan dolayı taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Artık bundan sonra iyi ve sağlam çalışmaya devam edip çeyrek final için hazırlanacağız. Bütün oyuncularımı, kulübümü ve taraftarlarımızı kutluyorum" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kan bağışı yaparak candan bağlandılar
Sonraki Haber KAZED imkânsızı başarıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?