ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Anadolu Efes'i bu kadar farklı ve net bir şekilde yenmek kolay değil

Sarıca: Anadolu Efes'i bu kadar farklı ve net bir şekilde yenmek kolay değil

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Anadolu Efes'i bu kadar farklı ve net bir şekilde yenmek kolay değil

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Anadolu Efes'i mağlup eden Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: İlk olarak koç ekibime, Recep koça, Arda, Sinan ve Okan'a teşekkür ediyorum. Ben saha dışında kaldıktan sonra muazzam br maç yönettiler. Ardından yoğun mücadelelerinden dolayı oyuncularıma teşekkür etmek istiyorum. İkinci çeyrekten itibaren büyük bir reaksiyon gösterdiler. İlk çeyrekte biraz yumuşak başlamıştık ama oyuncularım bütün maçı domine ettiler ve Anadolu Efes gibi bir rakip karşısında hücumda muazzam oynayıp savunmada da çok iyi işler yaptılar. Anadolu Efes'i bir sezon içerisinde iki kere yenmek, üstelik bu kadar farklı ve net bir şekilde yenmek kolay değil. Sahadan atılmam konusuna gelince bunu hak etmediğimi düşünüyorum. İtiraz esnasında herhangi bir hakaret ya da kötü söz olmadan, uyarı almamışken, teknik faulsüz direkt diskalifiye edilmek çok ağır bir karardı. Bu kadar cesur bir karar veren hakem kardeşimizin diğer maçları da aynı standartlarda yönetmesini bekliyoruz. Sonuçta bu akşam ekip olarak hareket ettik. İlk dört ve daha yukarısı için çok önemli bir galibiyet aldık. Buraya gelip bizi destekleyen taraftarımıza güzel bir basketbol, güzel bir skor ve güzel bir galibiyet hediye ettik. Bütün ekibimi gurur duyarak tebrik ediyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden 4 yılda 18 milyar liranın üzerinde yatırım
Sonraki Haber İzmir'de ikinci kez Sporfest heyecanı yaşanacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?