ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: 40 dakika çok kötü oynadık

Sarıca: 40 dakika çok kötü oynadık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: 40 dakika çok kötü oynadık

Türkiye Kupası çeyrek finalinde Türk Telekom'a elenen Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: “40 dakikasını çok kötü oynadığımız, özellikle hücum edemediğimiz, bir türlü doğru alan paylaşımını yapamadığımız bir maç oldu bizim için. Sezon boyunca böyle bir maçı hatırlamıyorum. Sezon içinde 1-2 maç takımların başına böyle şeyler gelebilir ama bize bu durum eleme usülü ile oynanan Türkiye Kupası’nda geldi. Arka arkaya kazandığımız 8-9 maç var, kaybettiğimiz ise yalnızca 3-4 maç var. Onların hiçbirinde böyle bir yüzde ile karşı karşıya gelmedik ama bugüne denk geldi. Yapacak bir şey yok. Türk Telekom’u tebrik ediyorum. Kupada yoluna devam eden takımları tebrik ediyorum. Şimdi önümüzde bir ara var. Bu aranın ardından sezon başından bu yana gösterdiğimiz performansı diğer kulvarlarda göstermeye çalışacağız.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka Türkiye Kupası'nda Türk Telekom'a elendi
Sonraki Haber Karşıyaka'da 14 Şubat'ta ''Sokakta aşk var''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?